/ FAQ

UIT WELKE SMAKEN KAN IK KIEZEN?


Cake: vanille, chocolade, red velvet, citroen maanzaad, citroen bosbessen en worteltaart. Botercrème vullingen + frostings: vanille, coco's, gezouten karamel, witte chocolade, rozenwater of gebrande meringue. Vullingen: jam, lemon curd, oreo, nutella, cream cheese of chocolade ganache.
HOE LANG VAN TE VOREN MOET IK EEN BESTELLING PLAATSEN?


Om zeker te zijn van een plekje raad ik aan minimaal 2/3 weken van te voren contact op te nemen.
WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?


Je krijgt van mij een factuur opgestuurd met mijn bank gegevens of een betaal verzoek via de mail. Zodra dit is betaald kun je de bestelling op komen halen.
ALGEMENE VOORWAARDEN


Details
1. De klant bevestigt dat alle details in deze offerte correct zijn. Alle wijzigingen aan deze offerte zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Betaling & prijzen.
1. Bruiloften: Een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag dient te worden voldaan zodra de offerte bevestigd is om de bestelling definitief te maken en de leveringsdatum vast te leggen. Het resterende bedrag dient uiterlijk 1 week voor levering te worden voldaan.
Overige opdrachten: Het totaalbedrag dient te worden voldaan zodra de offerte bevestigd is om de bestelling definitief te maken en de leveringsdatum vast te leggen.
2. Bruiloften: Als de bestelling 2 weken voor levering wordt geannuleerd, wordt 50% van de aanbetaling terugbetaald. Indien de bestelling binnen 2 weken voor levering wordt geannuleerd, vervalt de aanbetaling volledig. Overige bestellingen: Als de bestelling 2 weken voor levering wordt geannuleerd, wordt de betaling terugbetaald. Indien de bestelling binnen 2 weken voor levering wordt geannuleerd, wordt 50% van de betaling terugbetaald.
3. Wijzigingen aan het ontwerp nadat het contract is gesloten kan leiden tot extra kosten.
4. Alle wijzigingen van de bestelling zijn afhankelijk van beschikbaarheid en dienen schriftelijk en niet later dan 2 weken voor levering ingediend te worden.

Levering
1. Elisabeth Valentijn garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken en andere oorzaken buiten mijn invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.
2. Elisabeth Valentijn is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar of personen anders dan het Elisabeth Valentijn personeel. De klant is verantwoordelijk dat er een veilige plaats is om de taart te plaatsen.
3. Eigendom van het product gaat over van Elisabeth Valentijn naar de klant zodra de overdracht heeft plaatsgevonden aangezien Elisabeth Valentijn niet op de locatie blijft na de overdracht.
4. De klant is verantwoordelijk om alle niet eetbare decoratie van de taart te verwijderen voordat deze wordt gesneden en gegeten.
5. Elisabeth Valentijn adviseert de klant over de beste zorg voor de taart afhankelijk van het weer. Indien de klant ervoor kiest om dit advies niet aan te nemen kan Elisabeth Valentijn hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.
6. Elisabeth Valentijn is niet verantwoordelijk voor het verschaffen van gebaksschoteltjes, vorkjes, servetjes, taartmes of voor het aansnijden van de taart.

Verantwoordelijkheid
1. Producten van Elisabeth Valentijn kunnen melk, granen, noten, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Elisabeth Valentijn is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

Gehuurd materiaal
1. De klant is verantwoordelijk voor het retourneren van het gehuurde servies naar Elisabeth Valentijn binnen twee (2) weken na levering. Indien dit niet binnen deze periode gebeurd komt de borg te vervallen. 2. Een vergoeding van 7,50 euro wordt ingehouden door Elisabeth Valentijn voor alle gehuurde materialen.

Klachten
1 Indien de klant een klacht heeft over het geleverde product dient dit binnen twee (2) dagen bekend te zijn bij Elisabeth Valentijn. Elisabeth Valentijn bekijkt per geval hoe de klacht wordt opgelost.

Overig.
1. Elisabeth Valentijn behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinde zonder vergoeding.
2. Elisabeth Valentijn behoudt het recht om last minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel om de kwaliteitsstandaard te waarborgen.

Info:

Pick up hours:

Tues - Fri: 11am - 6pm   
Saturday: 11am - 2pm
Andere tijden op aanvraag

Address:

Krelis Louwenstraat 1 B13 
Amsterdam, 1055 KA

elisabethvalentijn@gmail.com

© 2018 by elisabeth & valentijn. 

Get if fresh:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon